Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να μας πληρώσετε με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Πληρωμή στο κατάστημα
  • Πληρωμή με Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα 
  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό 
  • Αντικαταβολή. **

————————————————————————————————————-

  • Πληρωμή στο κατάστημα :

 Πληρώστε στο κατάστημα μας είτε με μετρητά είτε με χρήση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας στην οδό (Σμύρνης 6 – Ξάνθη – 67132) 

————————————————————————————————————-

  • Με Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα : 

( VISA / MasterCard / American Express / Maestro )

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα σας, η παραγγελία σας ολοκληρώνεται την ίδια ημέρα, ώστε να έχετε κοντά σας τα προιόντα σε 1-4 ημέρες.

————————————————————————————————————-

  • Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό :

 Μπορείτε να καταθέσετε τα ποσό τις παραγγελίας σας στον λογαριασμό της εταιρίας μας από το φυσικό κατάστημα της τράπεζας σας ή με την ηλεκτρονική διαδικασία e-banking στους παρακάτω λογαριασμούς: 

Τραπεζικοί λογαριασμοί :

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΙΒΑΝ) : GR97 0172 3520 0053 5209 3625 015

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ   (ΙΒΑΝ) : GR97 0110 4350 0000 4350 0768 809

ALPHA BANK          (ΙΒΑΝ) : GR06 0140 9000 9000 0200 2018 755

 Σε περίπτωση εξόφλησης με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να αναγράφεται στην αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας.  

 Μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης για άμεση ολοκλήρωση της παραγγελία σας  μπορείται να ενημερώσεται τηλεφωνικά το τμήμα πωλήσεων της Beababy.gr στο τηλέφωνο 2541021838  ή να μας αποστείλετε το αποδεικτικό με e-mail στο : info@beababy.gr

 Μόλις επιβεβαιώσουμε ότι η πληρωμή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία, άμεσα θα ξεκινήσει η επεξεργασία της παραγγελίας σας ώστε να έχετε κοντά σας τα προϊόντα σε 1-4 ημέρες. 

 Σε περίπτωση αποστολής της πληρωμής από άλλη τράπεζα, να τσεκάρετε “έξοδα εντολέα” διότι το έμβασμα καταλήγει σε μας με μικρότερη αξία και δεν είναι εφικτό να εκτελεστεί η παραγγελία σας μέχρι την πλήρη εξόφληση της.

————————————————————————————————————-

 

  • Με Αντικαταβολή :   (Εντός Ελλάδας)

Τα προϊόντα έρχονται στον χώρο σας ανεξαρτήτως προορισμού και στη περίπτωση αυτή χρεώνεστε αυτόματα από το σύστημα με +2,00 € που είναι το κόστος διαχείρισης της αντικαταβολής. 

Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματός σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

Για παραγγελίες με αξία προϊόντων άνω των 120 € και προιόντα τα οποία ξεπερνούν τα 3kg  δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή. 


  • ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ : 

 Σε περίπτωση που επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου, παρακαλώ σημειώστε ότι δεν υποστηρίζεται η χρήση της αντικαταβολής ως τρόπου πληρωμής. Οι παραγγελίες με έκδοση τιμολογίου προεξοφλούνται. 

 

__

Σε περίπτωση που επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου, δεν υποστηρίζεται η χρήση της αντικαταβολής ως τρόπου πληρωμής. 

Οι παραγγελίες με έκδοση τιμολογίου προεξοφλούνται.

—————————————————————————————————————

Για τις αγορές με Χρεωστική/Πισωτική κάρτα η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την EveryPay, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος, και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η EveryPay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της EveryPay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης την δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard & American Express. Ο πελάτης τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

Το beababy.gr δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας, για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την Χρεωστική / Πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.