Τρόποι Αποστολής

 Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε συνεργασία με εταιρία ταχυμεταφορών και παραδίδονται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες . 

  • Για παραγγελίες άνω των 59,00 € τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ
  • Για παραγγελίες έως 59,00 € τα έξοδα αποστολής είναι 3,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

 H εκτέλεση της παραγγελίας για τα διαθέσιμα προϊόντα γίνεται εντός 24-48 ωρών και σε αυτή θα πρέπει να προστεθεί ο χρόνος αποστολής.

 Το beababy.gr θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1-3 εργασίμων (Δευτέρα έως Σαββάτο) ημερών.

Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» ή «ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ» και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από πλευράς μας, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 7-14 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Σάββατο). Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης. Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.

Επιπλέον, μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας και να παρακολουθείτε την διαδικασία της αποστολής σας με τον αριθμό Voucher που θα σας σταλθεί με προσωπικό e-mail.

 Όταν πρόκειται για ογκώδη προϊόντα, όπως έπιπλα, καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου κλπ, ή για παραγγελίες συνολικού βάρους άνω των 3 kgr, η αποστολή ενδέχεται να γίνεται μέσω του συνεργαζόμενου πρακτορείου μεταφορών της περιοχής παράδοσης σε 2-5 εργάσιμες ημέρες από την επόμενη μέρα της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώνεστε ανάλογα από την εταιρεία.

Παρακαλώ σημειώστε ότι το κόστος αποστολής με πρακτορείο μεταφορών που χρεώνεταια αυτόματα από το κατάστημα αφορά παράδοση στις αποθήκες του πρακτορείου στην περιοχή σας και παραλαβή από εκεί. Σε διαφορετική περίπτωση παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα προκειμένου να σας δωθεί προσφορά για παράδοση στο σπίτι σας.

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος

Οι παραπάνω αναφορές για το κόστος αποστολής των προϊόντων δεν ισχύουν για αγορές εκτός Ελλάδος, όπου το κόστος αποστολής ανέρχεται κατ’ ελάχιστον σε €25. Για το ακριβές κόστος αποστολής εκτός Ελλαδος παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζι μας.

 Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2541021838 ή στείλτε μας e-mail στο info@beababy.gr