Τρόποι Αποστολής

  • Για παραγγελίες άνω των 39,00 € τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ
  • Για παραγγελίες έως 39,00 € τα έξοδα αποστολής είναι 3,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

 Το beababy.gr θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1-3 εργασίμων, εκτός απροόπτου (Δευτέρα έως Σαββάτο) ημερών. 

  Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε συνεργασία με τις παρακάτω εταιρίες ταχυμεταφορών και παραδίδονται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες.  

Ο χρόνος παράδοσης για τα Courier είναι αυτός που μας δίνεται απο τις αντίστοιχες υπηρεσίες και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν

Εάν ο παραλήπτης δεν εντοπιστεί 2 φορές στην διεύθυνση το αντικείμενο παραμένει για 15 εργάσιμες ημέρες στο τοπικό υποκατάστημα ταχυμεταφορών απ’ όπου μπορείτε να το παραλάβετε.  

 

 H εκτέλεση της παραγγελίας για τα διαθέσιμα προϊόντα γίνεται εντός 12-24 ωρών (εκτός απροόπτου) και σε αυτή θα πρέπει να προστεθεί ο χρόνος αποστολής.

 Στα νησιά ή τις δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να καθυστερήσει 1-2 ημέρες παραπάνω, αναλόγως δρομολογίων πλοίων ή/και μεταφορτώσεων. Οι παραπάνω παραδόσεις τηρούναι αναλόγως διαθεσιμότητας και εκτός ανωτέρας βίας (πχ απαγορευτικό στα λιμάνια, απεργίες, ακραίες καιρικές συνθήκες κλπ) 

 Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» ή «ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ» και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από πλευράς μας, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 4-12 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Σάββατο). Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης.

 Επιπλέον, μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας και να παρακολουθείτε την διαδικασία της αποστολής σας με τον αριθμό Voucher που θα σας σταλθεί με προσωπικό e-mail ή με SMS στο αριθμό τηλεφώνου που θα μας δηλώσετε.

Αναζήτηση Αποστολής για ACS : https://www.acscourier.net/el/home

Αναζήτηση Αποστολής για Courier Center : https://www.courier.gr

Αναζήτηση Αποστολής για ELTA : https://www.elta-courier.gr/search?br=

  • Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος (Αποστολές εξωτερικού)

Για το ακριβές κόστος αποστολής εκτός Ελλάδος παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζι μας.

  • Για παραγγελίες αντικειμένων (με βάρος ή όγκο)

 Όταν πρόκειται για ογκώδη προϊόντα, (με βάρος ή όγκο) όπως έπιπλα, καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου κλπ, ή για παραγγελίες συνολικού βάρους άνω των 10 kg, η αποστολή ενδέχεται να γίνεται μέσω του συνεργαζόμενου πρακτορείου μεταφορών της περιοχής παράδοσης σε 2-5 εργάσιμες ημέρες από την επόμενη μέρα της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώνεστε ανάλογα από την εταιρεία.Σε αυτή τη περίπτωση, δεν δεχόμαστε αντικαταβολή και πρέπει να πραγματοποιηθεί προεξόφληση πριν την αποστολή.

 Παρακαλώ σημειώστε ότι το κόστος αποστολής με πρακτορείο μεταφορών που χρεώνεταια αυτόματα από το κατάστημα αφορά παράδοση στις αποθήκες του πρακτορείου στην περιοχή σας και παραλαβή από εκεί. Σε διαφορετική περίπτωση παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα προκειμένου να σας δωθεί προσφορά για παράδοση στο σπίτι σας.

 Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2541021838 ή στείλτε μας e-mail στο info@beababy.gr