Επιστροφές Προιόντων

 Αν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξατε γνώμη για κάποιο προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν ανοιχτεί, συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Αλλαγές/επιστροφές γίνονται είτε αυτοπροσώπως στο κατάστημα μας είτε με courier επιλογής και χρέωσης του πελάτη (χρέωση αποστολέα).

Ο πελάτης φέρει επίσης την ευθύνη για τη σωστή συσκευασία του προϊόντος, ώστε να φτάσει σε άρτια κατάσταση. Δεν φέρουμε ευθύνη έως ότου το επιστρεφόμενο δέμα παραδοθεί στην αποθήκη μας.

Επιστροφές που αφορούν ελαττωματικά προϊόντα γίνονται με ευθύνη και κόστος του Beababy, αφού όμως πρώτα έχουν σταλεί από τον πελάτη με ηλεκτρονικό τρόπο σχετικές φωτογραφίες που δείχνουν το πρόβλημα/ελάττωμα.

Παρακαλούμε όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα να αποστέλλονται με courier στην παρακάτω διεύθυνση:

Ονοματεπώνυμο : BE A BABY
Διεύθυνση : Σμύρνης 6
Πόλη : Ξάνθη
ΤΚ : 67131
Τηλέφωνο : 2541021838

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 • Αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, βάση των συνοδευτικών παραστατικών (απόδειξη, τιμολόγιο, voucher courier)
 • Δεν γίνονται αλλαγές χωρίς τα παραστατικά αγοράς (απόδειξη,τιμολόγιο,κάρτα αλλαγής)
 • Δεν γίνονται αλλαγές σε σκισμένα, χαλασμένα ή σπασμένα προϊόντα
 • Δεν γίνοται αλλαγές σε είδη που έχουν έκπτωση ή είναι σε προσφορά
 • Δεν γίνονται αλλαγές και ακυρώσεις σε προϊόντα που κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας
 • Προκαταβολές για προϊόντα κατόπιν παραγγελίας, δεν επιστρέφονται.
 • Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε προϊόντα που δεν κρατούνται στο απόθεμά μας και έρχονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας για τον πελάτη.
 • Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία τους με τα καρτελάκια τους.
 • Δεν γίνονται αλλαγές σε προϊόντα περιποίησης (πιπίλες,θερμόμετρα,μασητικά,ψαλιδάκια,βούρτσες,νυχοκόπτες), εάν έχει παραβιαστεί ή ανοιχτεί η αρχική τους συσκευασία

Διαδικασία επιστροφής :

 1. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2541021838 εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που παραλαβής το προϊόν και μας ενημερώνεται.
 2. Διαλέγεις αν και με τι θέλεις να αντικαταστήσεις το επιστρεφόμενο προϊόν
 3. Μας επιστρέφεις το προϊόν που δε θέλεις στη διεύθυνση Σμύρνης 6, Ξάνθη, Τ.Κ 67132 φροντίζοντας να είναι συσκευασμένο με κάποιο τρόπο ώστε να μη καταστραφεί κατά τη μεταφορά, με όλα τα σχετικά συνοδευτικά έντυπα (απόδειξη λιανικής/τιμολόγιο)
 4.  Μόλις το παραλάβουμε ελέγχουμε την αρτιότητά του και προχωράμε στη αποστολή του νέου ή στην επιστροφή της αρχικής αξίας της παραγγελίας σου με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει η πληρωμή της.
 5. Τα μεταφορικά αποστολής του νέου αντικειμένου επιβαρύνουν τον πελάτη
 Μπορείς επίσης να επιστρέψεις ο ίδιος το προϊόν στο κατάστημα μας και να εξαργυρώσεις επιτόπου την αλλαγή σου.
 
 Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα ή παράπονο , μη διστάσεις να επικοινωνήσετε μαζί μας στο sales@beababy.gr ή στο τηλέφωνο 25410 21838 και θα φροντίσουμε να σε βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.
 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 Για την επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω email στο sales@beababy.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 25410 21838 για να πάρετε σχετική έγκριση και οδηγίες για τον τρόπο αποστολής του ελαττωματικού προϊόντος ώστε να μην επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδα.

 Αντικατάσταση ή επισκευή του προϊόντος μπορεί να γίνει εφόσον εξετασθεί και επιβεβαιωθεί το σφάλμα από τον κατασκευαστή – εισαγωγέα και δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης, με προσκόμιση της συσκευασίας προϊόντος και της απόδειξης αγοράς του

 Τα μεταφορικά επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνουν το Be a baby. Σε περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σαν ελαττωματικό και διαπιστωθεί η αρτιότητα του, τα μεταφορικά και της επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος :
Δευτέρα10:00 – 15.00 
Τρίτη10:00 – 15.00     &    18:00  – 21:00
Τετάρτη10:00 – 15.00  
Πέμπτη10:00 – 15.00     &    18:00  – 21:00
Παρασκευή10:00 – 15.00     &    18:00  – 21:00
Σάββατο10:00 – 15.00 
Κυριακή Κλειστά

 

 Εάν για τον οποιονδήποτε λόγο θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2541021838 ή ηλεκτρονικά στο sales@beababy.gr γνωστοποιώντας μας τον αριθμό της παραγγελίας.