Επιστροφές & Αλλαγές Προϊόντων

 Αν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξατε γνώμη για κάποιο προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε ή να το αλλάξετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας αυτοπροσώπως στο κατάστημα μας είτε με Courier και χρέωσης του πελάτη (χρέωση αποστολέα).

 • Το κόστος επιστροφής/αλλαγής χρεώνεται με 7,00 € (έως 2kg) .
 • Το κόστος αλλαγής ή επιστροφής για ογκώδης προϊόντα χρεώνεται 14,00 € . 
 • Τα έξοδα αντικαταβολής δεν επιστρέφονται.

Πριν αποστείλετε το προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο +302541021838 ή στείλτε μας email στο sales@beababy.gr

 Η επιστροφή χρημάτων γίνετε εντός 5 εργάσιμων ημερών σε μορφή κουπονιού ίσης αξίας της αγοράς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μελλοντική αγορά από το κατάστημα μας ή επιστροφή χρημάτων μέσω τραπέζης. 

 Ο πελάτης φέρει επίσης την ευθύνη για τη σωστή συσκευασία του προϊόντος, ώστε να φτάσει σε άρτια κατάσταση. Δεν φέρουμε ευθύνη έως ότου το επιστρεφόμενο δέμα παραδοθεί στην αποθήκη μας.

 Παρακαλούμε όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα να αποστέλλονται με την courier που παραλάβατε στην παρακάτω διεύθυνση:

Ονοματεπώνυμο : BE A BABY
Διεύθυνση : Σμύρνης 6
Πόλη : Ξάνθη
ΤΚ : 67131
Τηλέφωνο : 2541021838

 

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ :

 • Αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, βάση των συνοδευτικών παραστατικών (απόδειξη, τιμολόγιο, voucher courier)
 • Δεν γίνονται αλλαγές χωρίς τα παραστατικά αγοράς (απόδειξη,τιμολόγιο,κάρτα αλλαγής)
 • Δεν γίνονται αλλαγές σε σκισμένα, χαλασμένα ή σπασμένα προϊόντα.
 • Δεν γίνοται αλλαγές σε είδη που έχουν έκπτωση ή έχουν αγοραστεί με τη χρήση εκπτωτικού κουπονιού
 • Δεν γίνονται αλλαγές και ακυρώσεις σε προϊόντα κατόπιν παραγγελίας.
 • Προκαταβολές για προϊόντα κατόπιν παραγγελίας, δεν επιστρέφονται.
 • Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε προϊόντα που δεν κρατούνται στο απόθεμά μας και έρχονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας για τον πελάτη.
 • Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία τους με τα καρτελάκια τους.
 • Δεν γίνονται αλλαγές σε προϊόντα περιποίησης (πιπίλες,θερμόμετρα,μασητικά,ψαλιδάκια,βούρτσες,νυχοκόπτες, λευκά είδη) εάν έχει παραβιαστεί ή ανοιχτεί η αρχική τους συσκευασία.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ :

 1. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2541021838 εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής το προϊόν και μας ενημερώνεται.
 2. Μας επιστρέφετε το προϊόν φροντίζοντας να είναι συσκευασμένο με κάποιο τρόπο ώστε να μη καταστραφεί κατά τη μεταφορά, με όλα τα σχετικά συνοδευτικά έντυπα (απόδειξη λιανικής/τιμολόγιο)
 3. Μόλις το παραλάβουμε ελέγχουμε την αρτιότητά του και προχωράμε στη αποστολή του νέου ή στην επιστροφή χρημάτων τις παραγγελίας σας με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει η πληρωμή της.
 4. Τα μεταφορικά αλλαγής / επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.
 5. Οι επιστροφές θα γίνονται αποδεκτές μόνο μετά την επιθεώρηση του προς επιστροφή προϊόντος.
 6. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην ίδια ακριβώς κατάσταση με την οποία παραδόθηκε.
ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ : 
 •  Για την επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω email στο sales@beababy.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 2541021838 για να πάρετε σχετική έγκριση και οδηγίες για τον τρόπο αποστολής του ελαττωματικού προϊόντος ώστε να μην επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδα.
 •  Αντικατάσταση ή επισκευή του προϊόντος μπορεί να γίνει εφόσον εξετασθεί και επιβεβαιωθεί το σφάλμα από τον κατασκευαστή – εισαγωγέα και δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης, με προσκόμιση της συσκευασίας προϊόντος και της απόδειξης αγοράς του
 •  Τα μεταφορικά επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνουν το Be a baby. Σε περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σαν ελαττωματικό και διαπιστωθεί η αρτιότητα του, τα μεταφορικά και της επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.
Ωράριο λειτουργίας καταστήματος :
Δευτέρα10:00 – 15.00 
Τρίτη10:00 – 15.00     &    18:00  – 21:00
Τετάρτη10:00 – 15.00  
Πέμπτη10:00 – 15.00     &    18:00  – 21:00
Παρασκευή10:00 – 15.00     &    18:00  – 21:00
Σάββατο10:00 – 15.00 
Κυριακή Κλειστά

 Εάν για τον οποιονδήποτε λόγο θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2541021838 ή ηλεκτρονικά στο sales@beababy.gr γνωστοποιώντας μας τον αριθμό της παραγγελίας.